”turşucu dükkanı aç” İyi Parti İl Başkanı Gökhan TOZOĞLU, AKP İl Başkanı Hasan ANGI’nın turşu yerdik açıklamasına tepki gösterdi.

İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoglu, AKP İl Başkanı Hasan Angı'nın turşu yerdik açıklamasına tepki gösterdi

Milletimiz uzunca bir süredir ağır ekonomik krizin altında ezilmektedir diyen Tozoğlu "geçen Ramazanlarda "veren el" olan bazı vatandaşlarımız bu yıl maalesef "alan el" olmak durumunda kalmıştır. Ülkemizde insanlarımızın alım gücü aşırı derecede düşerken, maaşlarıyla ay sonunu getirebilmekte zorlanırken sorunların müsebbibi olan ve vatandaşı rahatlatması gereken iktidar partisinin temsilcileri milletimizin aklıyla alay etmektedir" dedi

AK Parti Konya il başkanı Hasan Angı domates biber fiyatlarındaki artışı da toplumun zenginleşmesine bağlamış ve eskiden turşu kurulduğunu artık vatandaşın kışın domates yediğini bunun da bir zenginleşme alameti olduğunu ifade etmiştir diyen Tozoğlu "Bu ifadeler milletimizin aklıyla alay etmektir. Hasan Angı milletimiz, aklıyla alay edene en ağır cezaları vermiştir. Hiç tereddüttünüz olmasın önümüzdeki ilk seçimde sizlere de gereken cezayı verecek, kırmızı kart ile oyun dışı bırakacaktır. O aşamadan sonra Sn. Angı'ya tavsiyemiz bir turşucu dükkanı açması ve en iyi turşunun limonla mı, sirkeyle mi olacağı hakkında yapılacak tartışmalarda başı çekmesidir. Zira milletimizin artık kendilerinden bir beklentisi kalmamıştır" diye konuştu.

Haber servisi Tankutalp ALTUNSOY