İyi Parti Millet Vekili Yokuş: Konya’da gazetecilerle buluştu.

İyi Parti Millet Vekili Yokuş: Konya'da gazetecilerle buluştu.

İyi Parti Konya Millet Vekili Yokuş: Konya'da gazetecilerle akşam yemeğinde buluştu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yokuş: ‘Bu Sistemle Ülke Yönetilemiyor Adeta Savruluyor’ dedi.

Konuşmasının devamında, Partili Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin Türkiye’ye zarar verdiğini öne süren Yokuş, iktidara geldiklerinde parlamenter sistemi yeniden hayata geçireceklerini bunu yaparken de güncelleyeceklerini söyledi.

Milletvekili Fahrettin Yokuş, “Seçmen önceden bize arkasını dönüyordu şimdi yüzünü dönüyor. Bundan heyecanlanıyoruz, mutlu oluyoruz” diye konuştu.

Yokuş, İYİ Parti’ye halkın teveccüh gösterdiğini ve birinci parti konumunun da olduğuna işaret ederek, “Eğer biz Türkiye’yi düzelteceksek bugün yapılan yanlışları yapmamamız lazım. Gelecek nesillerimizin bu ülkeden kaçmasını istemiyorsak bu değişimi yapmalıyız” şeklinde konuştu.

Milletvekili Yokuş: "Devlet Yap Boz Tahtasına Çevrildi!”

Yokuş, seçildikten sonraki süreçte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 100’ün üzerinde soru ve araştırma önergesi verdiğine işaret ederek, “Verdiğim soru ve araştırma önergelerinin yarısından fazlasına süre içerisinde cevap verilmiş değil. Bazı cevap verilenlerde süresi geçtikten sonra verilmiş.