Muammer Çağlayan: Konyada bu mevsimde karpuz hala dilimle satılıyor!

Muammer Çağlayan: Konyada bu mevsimde karpuz hala dilimle satılıyor!

Konya Objektif gazetesi olarak Bugün İyi Parti Konya Selçuklu İlçe başkanı Muammer Çağlayan ile Birlikte Nalçacı semt pazarını gezdik. Gazeteci olarak gözlemci olarak katıldığımız esnaf ziyaretlerinde gördük ki Millet İyi Partiyi bekliyor. Nerdeyse 200 e yakın yapılan sohbetin tamamına şahitlik ettik, sadece iki yerde olumsuz tepkiyle karşılandı İyi Parti ekibi. Olumsuz tepki veren bir şahıs ''kadından yöneticimi olur'' derken yine o vatandaşa cevabı başka bir vatandaş '' Ak Parti Meramda başkan yapmadımı Fatma Toruyu, yine Ak parti Leyla Şahin Ustayı vekil ve bakan yapmadımı '' diye cevap verdi. Başka bir yerde ise hep ye kaç bakanlık vereceksiniz sorusuna yine başka bir vatandaş siz daha önce verdinizya İyi partinin vermesine ne hacet diye yanıtladı. Görmüş olduk ki vatandaş içinde bulunduğu ekonomik krizden oldukça muzdarip. Pazar gezme ve esnaf ziyaretinin ardından gazetemize röportaj veren Muammer çağlayan : ''

Bugün iyi Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak sizlerle birlikte, Nalçacı semt pazarını gezdik. Hem pazarcı esnafımızı hemde Konya'lı hemşerilerimizi hayattan bıkmış olarak gördük. Bu tesbitimizin isbatı ise şehrin merkezinde gelir durumları iyi olduğunu düşündüğümüz bir semtte, bu mevsimde bile pazar tezgahlarında KARPUZ hala dilimle satılıyor.'' dedi.

Şimdi ben bir gazeteci olarak bu geziye katıldım ve duyduklarımı yazmasam olmaz, tamamı bu satırlara sığmasa da, Ak Partili yöneticilere halkın selamı var. Sizleri de pazarlara, halkın içine bekliyorlar.

Konya Objektif Gazetesi İmtiyaz sahibi Tankutalp Altunsoy