”HAYALİ BIRAK GERÇEĞE DÖN!”

İyi Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu, Objektif Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Tozoğlu, “AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, hayal aleminden gerçek aleme dönmeli” dedi

İyi Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu, Objektif Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Tozoğlu, “AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, hayal aleminden gerçek aleme dönmeli” dedi

İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan Tozoğlu, “AK Parti İl Başkanı Hasan Angı geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında iktidar partisi olarak millete hizmet etme ve hesap verme sorumluluklarında olduklarını unutarak muhalefet partilerine yönelik tahkir edici ifadelerle süreci geçiştirmeye gayret etmiştir” dedi.

“Hasan Angı'nın Mart ayı sonundaki basın açıklamasının gerekçesi eğer belediyelerin 3 yıllık faaliyetlerini değerlendirmek ise özellikle METRO PROJESİ konusunda kendisinden birkaç cümle duymak isterdik” ifadelerini kullanan Tozoğlu, “Hafif raylı sistem, otogarın taşınması gibi konularda da beyanına rastlamadık. Çevre yolu projesinin akıbeti ile ilgili de bir değerlendirme duymadık. Belediyenin sattığı arazilerden , yapılan ihalelerle ilgili söz söylediğini de duymadık. Herhalde kendisi de en az bizim kadar bu durumdan rahatsızdır. Vatandaşın ağır ekonomik krizler altında ezildiği bu ortamda Sn. Hasan Angı dünün güneşi ile bugün çamaşır kurutmaya gayret etmektedir. Geçmişte vatandaşlarımızın kendilerini farklı gerekçelerle desteklemesini yarın da bu desteğin devam edeceği şeklinde yorumlamak gibi bir gaflete düşmüştür. Daha önce ifade etmiştim, yine ifade edeyim Sn. Hasan Angı AK Parti'nin kurucu il başkanıdır ve iktidardaki son il başkanı olarak hafızalar da kalacaktır. Sn. Hasan Angı ve mevkidaşları elbette ki mevcut sistemden memnundur. Siyasi Parti il başkanı olarak şehirdeki bütün bürokrasinin kaderinin elinde olması elindeki güç ve imkanların sınırsız olması onu mutlu etmiş olabilir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi zaten budur. Parti devleti uygulamasını ülkemizde cari hale getirmiştir. Bu sistemden de iktidar partisinin il ve ilçe başkanlarının mutlu olması normaldir. Ancak bu sistemden bu kişiler dışındaki herkes rahatsızdır” dedi.

Genel başkanımızın MİLLET İTTİFAKI'nın adayı 13. cumhurbaşkanı olacak söylemi rahatsız etti diye konuşan Tozoğlu, “Etmesi normaldir. Konfor alanları bozulacaktır. Tek sözleri ile karar verme dönemleri bitecek, ortak akıl hakim olacaktır.  Bu sebeple bizler Sn. Hasan Angı'yı hayal aleminden çıkarak  halkın gerçekleri ile buluşmaya davet ediyoruz. Gerçek aleme döndüğünde tablonun anlattığı gibi olmadığını görme imkanına sahip olacaktır” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi