Bakan Göktaş, Erken yaşta evlilik ile ilgili açıklamada bulundu: ”asla taviz vermeyeceğimiz bir konudur.”

Bakan Göktaş, Erken yaşta evlilik ile ilgili açıklamada bulundu: ''asla taviz vermeyeceğimiz bir konudur.''

Bakan Göktaş, 15 yaşındaki bir çocuğun zorla evlendirildiğine dair sosyal medyadan yaptığı çağrıyla ilgili "Bizim için zorla erken yaşta evlilik asla kabul edemeyeceğimiz, Bakanlık olarak asla taviz vermeyeceğimiz bir konudur" dedi.

ile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri öncesi Nasreddin Hoca Evi'nde, Bakanlık çalışmalarıyla ilgili soruları yanıtladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak göreve tevdi edildikten sonra Konya'ya ilk defa geldiğini belirten Göktaş, 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri vesilesiyle Akşehir'de bulunduğunu ifade etti.

Bu şenlikleri çocukluk döneminde izlediğini de dile getiren Göktaş, "Bugün de bir Bakan olarak bu programa katılmak benim için ayrı bir mutluluk, ayrı bir memnuniyet. Şu anda Nasreddin Hoca Evindeyiz. Akşehir Belediyemiz de bu evi restore etti. Çok güzel bir miras oldu. Hem Akşehirlilere hem de dünyada Nasreddin Hoca'yı tanıyan herkes için burası önemli bir nokta olacaktır" diye konuştu.