”Eskimeyen dost, devam eden arkadaşlık.” Tankutalp ALTUNSOY Yazdı.

Eskimeyen dost Ali Sezer. Ortanca kardeşimin liseden sınıf arkadaşı. Rahmetli annemizin ekmeğini yiyen ve hala anılarını iyilikle anan annemizin evladı. Bizim evimizde soframız herkese bütün arkadaşlarımıza açık olduğu için annemizin ve babamızın da bir çok arkadaşımızla iletişimi vardı. Ali kardeşim de bu arkadaşlarımızdan biridir.

Kendisi ile uzun zamandan sonra Ankara ziyareti gerçekleştirmek için bindiğimiz İyilik kervanı, cesurlar hareketi kafilesinde karşılaştık. Birlikte IYI partimizin genel merkez, Meclis, Anıtkabir ziyaretleri gerçekleşirdik. Güzel bir yolculuktu hepimiz için.

Bu günde özel olarak ziyaretine gittim ve gazetemizden bir adet bırakarak kendisini de gazetemize abone yaptım. Siz değerli abonelerimiz için de kasada %15 indirim sözü aldım. Elinde Konya Objektif Gazetesi ile ELİT GİYİME giden herkes kasada %15 indirimi alır.

İşlerin normal günlere nazaran epeyce düşük olduğunu bugün sattıklarını yarın yerine koyamadıklarını elektrik vergi ve bir çok masraf yüzünden zorlandıklarını ileten Ali Sezer, bu hükümetin ilk yılları iyiydi lakin artık ekonomi ve diğer pek çok yerde sorunlar var. Bu hükümet ile bu sorunların çözülebileceğini düşünmüyorum, bende bir esnaf olarak bu yüzden İYİ partiye oy vereceğim dedi. Seçim zamanında da canla başla İYİ parti için bende diğer herkes gibi çalışacağım diyen Sezer, yapılacak olan seçimden İYİ parti birinci parti olarak çıkacak, bu seçim çok sürprizlere açık bir seçim olacak dedi.

Bizde kendisine abonelerimiz için verdiği indirim için teşekkür ederiz.

Gazeteci yazar Tankutalp ALTUNSOY