“Harika tesis Arif Bilge” editörümüz Tankutalp ALTUNSOY yazdı.

"Harika tesis Arif Bilge" editörümüz Tankutalp ALTUNSOY yazdı.

"Bu gün bir iş gereği Meram Belediyesi Arif Bilge Tesislerine gittim. Ben hayatımda bu kadar düzenli ve yeşilin korunduğu bir kamu kurumu görmedim.

Kapıdaki güvenlikten içerideki çaycıya kadar herkes güler yüzlü arkadaş canlısı. Sabah 09.30 da girdiğim yerden, öğlen 13.00 da zor ayrıldım.

Muhabbet, muhabbeti açtı, eski tanıdık simaları da gördüm konuştum. Yeni arkadaşlar edindim.

Memuru, Amiri, İşçisi hepsi mutlu bir kurum. Kimse kimseyi küçük görmüyor, hor görmüyor. Yemekler harika, herkes aynı yerde yemek yiyor, ikram ettiler bende yedim.
İşçi, Amir, Bürokrat ayrım olmadan aynı mekan, aynı sofra, aynı tabak, aynı yemek…
Benim için gerçekten güzel ve bir o kadar da şaşırdığım bir deneyimdi. Tabi bunada Mustafa Kavuş başkanın mütevaziliğinin emri altında ki tüm kurumlara yansıması diyebilirim. Ben kendisini sever-sayarım; Allah öteki dünyada da bizi arkadaş etsin.
(Kendisi hafız bildiğiniz üzere, belli mi olur bir bakmışsın onun kontenjanından hop cennetteyiz😂)

İşim için gittiğim görüştüğüm başkan yardımcısı Yusuf Yöreli 'yi de personel ayrıca seviyor farketmemek elde değil. Hitabeti, muhattabını dinleyip derdini anlaması, çözüm üretmedeki hızı, sahadan gelmesi, halktan biri olması da benimde sevgimi ve saygımı kazanmasında etkili oldu. İçtiğim çayın sayısını unuttum o güzel ailenin içinde. Bu arada yeni arkadaşlarda edindim kendime, onlarada buradan ilgi alakaları için teşekkür etmeyi borç bilirim.
Baş şoför hemşerim (bozkırlı 🤣) Cavit Çolak arkadaşıma,
Baş şoför Gilistralı Seyitali Öztaş arkadaşıma,
Baş şoför Muhsin Baloğlu arkadaşıma,
teşekkür ederim ilgi alakaları ve epeyce içtiğim çay ve çayın yanında ki muhabbetleri için.
Gazeteci Yazar ''Tankutalp Altunsoy''