Millilerimiz F Grubu’ndaki son maçına çıkıyor!

Millilerimiz F Grubu'ndaki son maçına çıkıyor!

Türkiye, EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile karşı karşıya geliyor. Grupta ikinci sırada yer alan ay yıldızlılar, kritik maçta en az 1 puan alarak adını son 16 turuna yazdırmak istiyor. Türkiye Çekya'ya kaybederse en iyi üçüncü olma şansının ayağına gelmesini bekleyecek.

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü ve son maçında Türkiye, Çekya karşısında tur arıyor. Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada son 16 turuna yükselmeyi hedefleyen Türkiye, Hamburg'daki Volkspark Stadı'nda en az 1 puan alırsa bir üst tura yükselmeyi başaracak.

İLK 11 BELLİ OLDU:
Mert Günok, Merih Demiral, Samet Akaydin, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan, İsmail Yüksek, Mert Müldür, Kenan Yıldız, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz.

OLASILIKLAR VE MUHTEMEL RAKİPLER
Millilere grup ikinciliği için 1 puan yeterli olacak. Ay-Yıldızlı ekip galibiyet ya da beraberlik halinde grubu ikinci sırada tamamlayacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın adını son 16 turuna yazdıracak.

Bizim Çocuklar, Çekya’ya yenilirse, grup üçüncülüğü için Gürcistan’ın Portekiz karşısında puan kaybı yaşamasını bekleyecek. Böyle bir tabloda Türkiye; 6 grubun en iyi dört üçüncüsü arasına girerse, yine bir üst tura yüksel me şansına sahip.

Gürcistan kazanırsa, takımımızın mağlubiyeti, grupta son sırayı alıp elenmemiz anlamına geliyor.

Milli Takım grubunu 2. sırada tamamlarsa; D Grubu lideri Avusturya ile eşleşecek.

Ay-Yıldızlılar en iyi dört üçüncü arasına girmesi halinde, B Grubu’nun lideri İspanya veya C Grubu’nun lideri İngiltere ile eşleşecek.