Konya’da kar yağışı bekleniyor
127 okunma

Konya’da kar yağışı bekleniyor

Konya'da kar yağışı bekleniyor

ABONE OL
Mart 18, 2024 18:08
Konya’da kar yağışı bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl kar yağışından uzak bir kış geçiren Konya için heyecanlandıran bilgi geldi. Bu kapsamda Konya’da bu tarihler arasında kar geçişi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkenin güney ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya’nın batı kıyıları ve Tokat çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilirken, Konya’ya kar yağışı müjdesi geldi.

Sosyal medyadan takipçileri ile hava durumu bilgisini paylaşan Konya’nın amatör hava tahmincisi Kuttusi Demir, kar yağışının gelebileceğini belirtti.

Demir, “21 Mart gecesi ile 22 Mart öğlen saatleri arasında Konya’mızın tamamında kar yağışı potansiyeli bulunmaktadır. Beklenti karla karışık yağmur, sulu kar ve kar yağışı olarak konumlarda etkili olacaktır. Çok büyük bir beklenti olmayarak yağış anında görsel güzellik, hafif örtü gibi beklentiler bulunmaktadır” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r