Konya’da yol çalışmaları tamamlanıyor
123 okunma

Konya’da yol çalışmaları tamamlanıyor

Konya'da yol çalışmaları tamamlanıyor

ABONE OL
Ocak 2, 2024 17:54
Konya’da yol çalışmaları tamamlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Çevre Yolu’nun alt geçidi ve Sedirler Köprülü kavşağının üst kısmı sonrasında başlayan trafik, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Adana Çevre Yolu’nun Sedirler Köprülü kavşağında yer altına alındıktan sonra trafik yukarıdan başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Altay, şunları söyledi: “Tamamlamış olduğumuz köprülü kavşağımız, trafiği düzenleyerek çehremizi değiştirecek ve vatandaşlarımıza konforlu deneyimi yaşatacak.

Konya Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Uğur Altay, ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Konya’yı yeni ve kavşaklarla donattıklarını söyledi.

Başkan Altay, tamamlanan bu önemli projenin şehirdeki ulaşım sorunlarına etkili bir çözüm sunacağını belirterek, “Sedirler Köprülü Kavşağımız, trafik akışını düzenleyerek hem şehrimizin çehresini değiştirecek hem de vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım deneyimi sunacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Şehir merkezide başlattıkları diğer ulaşım projelerinin de belirledikleri plan dahilinde sorunsuz şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Altay, Konya’nın daha modern ve etkili bir ulaşım ağına kavuşması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r