Konya’da bayram alışverişi başladı! Fiyatlar cep yakıyor
108 okunma

Konya’da bayram alışverişi başladı! Fiyatlar cep yakıyor

Konya'da bayram alışverişi başladı! Fiyatlar cep yakıyor

ABONE OL
Nisan 2, 2024 18:21
Konya’da bayram alışverişi başladı! Fiyatlar cep yakıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’da Ramazan Bayramı alışverişi başladı. Şehrin bir çok yerinde hareketlilik sürerken, vatandaşların en çok tercih ettiği Bedesten Çarşısı’nda da yoğunluk sürüyor.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Konya’da alışveriş merkezlerinde bayram hareketliliği yaşanıyor.
Ramazan Bayramı yaklaşırken, çarşı pazarda da hareketlilik arttı. Bayram öncesi alışverişini yapmak isteyen vatandaşlar, Konya’nın Tarihi Bedesten Çarşısı ve Kadınlar Pazarı’nda yoğunluk oluşturdu. Alışverişe gelen vatandaşlar şeker ve bayramlıklarını almaya başladı. Esnaf da bu yılki bayramdan umutlu olduklarını belirtti.


Bayram hazırlıklarının başladığını anlatan yetkililer, “Şekerlerimizi, lokumlarımızı açıyoruz. Ramazan ayının son günlerine gelirken yeni bir heyecan başladı. Bayram geliyor, bu heyecanı da bütün vatandaşlarımızla yaşamaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin ilgisi bu yıl çok iyi. Her bütçeye uygun şeker ve lokumlarımız var. Bu sene bir sorunumuz, sıkıntımız yok. Fiyat aralığımız ise 100 lira ile 900 lira arasında şekerlerimiz bulunuyor. Lokumlarda da 90 liradan 500 liraya kadar her bütçeye uygun ürünlerimiz var. Bu bayram müşterilerimiz daha çok kaliteli çikolatalara rağbet gösteriyor. Bizim gözlemlediğimiz bu şekilde. Ucuz ürünlere bu yıl rağbet daha az” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r