İyi Partili kadınların Konya çıkarması çok ses getirdi.
176 okunma

İyi Partili kadınların Konya çıkarması çok ses getirdi.

İyi Partili kadınların Konya çıkarması çok ses getirdi.

ABONE OL
Ağustos 24, 2022 15:11
İyi Partili kadınların Konya çıkarması çok ses getirdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Kadın Politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Ünzile Yüksel ve beraberinde ki yardımcıları, Konya Kadın Politikalar başkanlığı ile birlikte Konya da eğitim semineri vererek, Konya da kapı kapı ziyaretleri kapsamında 25 ekiple ev ev gezerek ev kadınlarının sorunlarını dinleyip, genel başkana iletmek üzere notlar aldılar.

Programın devamında Ünzile Yüksel, Konya il Yönetimi ve Merkez ilçe başkanları ve yöneticilerin katılımıyla Konya Merkez Karatay ilçesinde bulunan Nene Hatun çarşısı ( Kadınlar pazarı) ve etrafında esnaf ziyaretleri yaparak esnafın sıkıntı ve temennilerini dinleyip genel başkan Meral Akşener’e iletmek üzere notlar aldılar.

Ünzile Yüksel’e dert yanan bir esnaf ” açız sesimizi duyan yok lütfen genel başkana sesimizi duyurun o da meclis konuşmasında halimizi anlatsın” dedi.

Başka bir esnaf ise ” Konya büyükşehir belediye başkanı Uğur İbrahim Altay’ın sadece seçimlerde esnafa uğradığını ve esnafın sorunları ile hiç bir şekilde ilgilenmediğini ifade etti.”

Vatandaşın büyük teveccühü ile karşılanan Ünzile Yüksel her gittiği kapıda güler yüzle karşılanmaktan çok memnun kaldığını ifade etti. Sadece Konya değil memleketimizin bütün illerinde bize karşı teveccüh çok fazla, fakat insanlarımız geçim sıkıntısı içinde, bizler de elimizden geldiğince notlar alıp mecliste vatandaşın sorunlarını dile getirip hükümetten çözüm üretmelerini talep ediyoruz” dedi.

Haber servisi Mehmet Doğru haberi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.