“Konya’ya Mezarlık mafyaları hayırlı olsun!”
262 okunma

“Konya’ya Mezarlık mafyaları hayırlı olsun!”

"Konya'ya Mezarlık mafyaları hayırlı olsun!''

ABONE OL
Temmuz 17, 2022 19:42
“Konya’ya Mezarlık mafyaları hayırlı olsun!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hiç tanımadığınız insanlar bir anda cenazenizin başında beliriyor ve size sözde yardım ederek size ve akrabalarınıza yapışarak para istiyor, gönderiyorsunuz gitmiyorlar. Cenazeye katılan kim var kim yok para istiyorlar. Daha bugün yaşadım ben bu olayı. Konya belediyelerine sorsanız cenazesi olan vatandaşın her şeyini karşılıyorlar. Yok hemşerim kazın ayağı öyle değil.

Cenazenin yıkanmasından gömüldüğü ana kadar her alanı bildiğiniz ne idüğü belirsiz mafya kaplamış. Musalla mezarlığında diğer mezarlıklarda nöbet tutuyor bu mafyalar, bu mafya bozuntularını oraya kim sokuyor. Adamlar bizden aleni pazar günü olduğu için şirket elemanları mezar kazmadılar biz kazdık diye para istediler hem de mezarlık görevlilerinin yanında. Sordum bu şahıs kim diye, ismini bile söylemeye çekindi görevliler. Görevliler bu şahıslardan korkuyor. Bu şahıs da bana bu gün ben burada 9 yıldır çalışıyorum bu mezarlık benim! Ben olmadan burada yaprak bile yer değiştirmez diyebiliyor. Zaten hüznü olan insanlar da biz gittikten sonra mezara zarar verilmesin diye bunlara korkudan para veriyor.

Acil Belediye ve Valilik yetkililerini bu konu için araştırmaya ve gerekeni yapmaya davet ediyorum. Bu sorunu hemen hemen cenazesi olan her vatandaş yaşamış. Kiminle konuştuysak herkes benzer olayları anlattı. Bir an önce mezarlıklara çöreklenmiş bu mafyavari insanları mezarlıklardan temizleyin lütfen. Ya değilse bu gün neredeyse adli bir olay ile vatandaşlar karşı karşıya kalacaktı. Önlem alınmaz ise her an adli bir olayda çıkabilir. Çünkü bu sülükler cenazeye katılan herkesten para istiyor.

Gazeteci yazar Tankutalp ALTUNSOY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r