İyi Parti Konya İl Teşkilatı Altınekin’e çıkarma yaptı.
169 okunma

İyi Parti Konya İl Teşkilatı Altınekin’e çıkarma yaptı.

İyi Parti Konya İl Teşkilatı Altınekin'e çıkarma yaptı.

ABONE OL
Mayıs 12, 2022 12:57
İyi Parti Konya İl Teşkilatı Altınekin’e çıkarma yaptı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ve yönetimi Altınekin ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İyi Parti Altınekin ilçe başkanı Serkan Poçan ve yönetiminin organize ettiği ziyaret programında, STK’lar Pazar yeri, Esnaf ziyareti, Muhalefet Partileri Başkanlıkları ve Tarlada çalışan çiftçiler ziyaret edilip sohbet edildi. Çiftçilerin, Esnafın, STK’ların istek ve şikayetleri not alındı ve alınan bu notlar yetkililere iletildi.

Konya Objektif Gazetesine Gerçekleştirilen programı değerlendiren İyi Parti Altınekin İlçe Başkanı Serkan POÇAN, Benim atamam yaklaşık bir ay önce gerçekleşti. Benden önceki başkanımızın sağlık sorunları sebebi ile ayrılmasından sonra bana tebliğ edilen görevi kabul edip çalışmaya başladım, ilk iş olarak partimize üye kaydıyla işe başladım, daha sonrasında Başkan olarak ziyaretler gerçekleştirdim, halkımızın Altınekin ilçemizde İyi Partimize teveccühü çok büyüktür diyen Poçan, Dün gerçekleştirdiğimiz programda da gördük ki, Halkımız akın akın İyi Partiye geliyor, daha önce ki zamanlarda bizlerle konuşurken tedirgin ve çekingen olan halk şimdi bizi gördüğü zaman yanlarından ayrılmamızı istemiyor, dertlerini isteklerini, şikayetlerini anlatıyorlar, biliyorlar ki bütün sorunları İyi Parti çözecek, biz çözeceğiz dedi.

Dün gerçekleştirilen Program için Konya İl başkanım Gökhan Tozoğlu’na ve yönetimine teşekkür ederim diyen Poçan, seçim satına girdik bu tür programları tekrarlayacağız dedi.

Konya Objektif Gazetesi Haber Servisi Tankutalp ALTUNSOY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r