Cağlayan, ”Bu film tutmaz!”
156 okunma

Cağlayan, ”Bu film tutmaz!”

İyi Parti Selçuklu ilçe Baskanı Muammer Çağlayan, "Bu filmi Türkiye daha önce seyretti" dedi

ABONE OL
Mayıs 6, 2022 16:14
Cağlayan, ”Bu film tutmaz!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Selçuklu ilçe Baskanı Muammer Çağlayan, “Bu filmi Türkiye daha önce seyretti” dedi

Akp Genel Başkanı Erdoğan arapçayı bilir ya, bir zamanlar Bahçeli’ye “ESFEL-İ SAFİLİN” demişti, sonrası malum” diyen Çağlayan, “Suriye’lilerin gönderilmeleri ile ilgili bütün muhalefet partileri aynı şeyi söylüyor zaten. Sanki tersini söyleyen varmış gibi Özdağ’ın sözleri medya ve Akp tarafından abartılarak gündem oluyor, aslında amaç başka. Aslında Özdağ’da, Akp de biliyor ki bu iş böyle çözülmez” dedi.

Son yaşanan olay senaryosu kötü yazılmış tam bir kısa metraj film diyen Çağlayan, “Özdağ gündeme getiriyor, Soylu pas atıyor, Özdağ karşılık veriyor. Özdağ da biliyor ki bu tarzı ile Akp seçmeninden kendisine oy gelmez. Partisinin kuruluş amacına uygun, pas atanlarla işbirliği içerisinde Zafer Partisi poh pohlanacak ve şişirilecek. Senaryo gösteriyor ki yeni seçim yasasının ruhu gereği %1 oy bile Saray’a yarayacağı için, MİLLET İTTİFAKI’na ve İYİ PARTİ’ye zarar verebilmek amacındalar. Ve sonrasında Bahçeli, Soylu, Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş senaryosu çalışacak, hoop Özdağ sarayda. Hadi annen ekmeğine yağ sürsün.” diye konuştu.

Ancak bu senaryonuz tutmaz, çünkü İyi Parti’yi millet kurdu ifadelerini kullanan Caglayan, “Milletin kurduğu İyi Parti Millet İttifakı’nın sonuç alması için can hıraş çalışıyor. Onun için İyi Parti Kervanı yürümeye, yükselmeye devam edecek ve İyi Parti’nin iktidarında Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanı olmayacak, Süleyman Soylu gibi küfürbaz ve hakaret eden bakanlar olmayacak, Ümit Özdağ gibi yarın silahsız olarak geliyorum, erkeksen Bakanlık önünde buluşalım diyen hukuk ve yasa dışı söylemleri kullanan siyasetçileri de olmayacak. İyi Parti’nin iktidarında ilmi ve milli siyaset izlenerek, Suriye’liler uluslararası hukuk normları çerçevesinde, bütün tarafların kabulü ile gönderileceklerdir. Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dünya da hiç kimsenin söz söyleyemeyeceği şekilde göçmen ve mülteciler sorununu çözmüş olacaktır…” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r