Meral Akşener : Saray ahalisi için atta vakti geldi dedi.
248 okunma

Meral Akşener : Saray ahalisi için atta vakti geldi dedi.

Meral Akşener : Saray ahalisi için atta vakti geldi dedi.

ABONE OL
Mayıs 13, 2022 20:43
Meral Akşener : Saray ahalisi için atta vakti geldi dedi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Karaman ve Mut’da müthiş bir kalabalıkla karşılanana Meral Akşener saray ahalisi için atta vakti geldi dedi.

Meral Akşener, Karaman ve Mut programlarından önce Konya İyi Partili ve Çumra vatandaşlarının Konya Karaman yolu İçeri Çumra mevkiinde coşkulu kalabalık ile karşılandı. Meral Akşener Konya Millet Vekili Fahrettin Yokuş ve Ankara genel Merkezden Ümit Dikbayır’ın da katıldığı programda, Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Selçuklu İlçe Başkanı Muammer Çağlayan, Çumra ilçe Başkanı Rafet Gülşen ve yöneticilerinin katıldığı pragramda, İçeri Çumra da esnaf ve vatandaşlar ile muhabbet ettikten sonra Konya İyi Parti ekibinin de dahil olması ile Karaman da kendisini karşılayan kalabalıkla buluştu. Yaklaşık 35 dakikalık halka sesleniş konuşmasından sonra, Karamanda esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Karaman esnafı ile muhabbet eden ve Başbakan Meral hanım hoşgeldiniz sloganları ile karşılanan Meral Akşener vatandaşların ve esnafın derdini dinleyip not aldı. En kısa zamanda yetkililere Meclis konuşmasında bu sorunları anlatacağını söyleyen Meral Akşener, biz iktidara geldiğimizde bu sorunların hiç birini yaşamayacaksınız umutsuzluk yok, biz çözeceğiz dedi.

Karaman da Meral Hanım artık yem parasına yetişemiyoruz ineklerimizi kesime vereceğiz diyen çiftçiye ve halka seslenerek, biz iktidara geldiğimizde ilk iş çiftçinin sorunlarını çözmek olacak dedi. Zaten siz bizi böyle kalabalık ile karşılayınca saray ahalisinin uykuları kaçıyor, siz dertlerinizi bir bir bize anlatınca vatandaşına tepeden bakan saray ahalisinin hepten dengeleri bozuluyor, ama umutsuzluk yok biz çözeceğiz dedi.

Karaman programının ardından Mut programına da coşkulu ve müthiş bir kalabalıkla karşılanan Meral Akşener, Mut’ta da vatandaşa seslendi, ve biz geliyoruz, saray için atta vakti geldi dedi. Gidiyorlar ve gidici olduklarını siz bizi böyle karşılayınca daha da iyi anlıyorlar dedi.

Konya objektif gazetesi haber servisi Tankutalp ALTUNSOY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r