”Hayırlı Olsun” Ekonomist Mustafa KANICI Yazdı.
112 okunma

”Hayırlı Olsun” Ekonomist Mustafa KANICI Yazdı.

''Hayırlı Olsun'' Ekonomist Mustafa KANICI Yazdı.

ABONE OL
Ocak 8, 2023 15:23
”Hayırlı Olsun” Ekonomist Mustafa KANICI Yazdı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir ulusun, bir topluluğun, bir grubun yöneticiliğine niyetlenen kişiler: Dinlenmeden, yorulmadan, kanunlara saygılı bir biçimde adalet peşinde koşarak yapmalıdırlar bu görevi. Bütün ona güvenmiş insanların bakışları üzerindeyken bunun farkında olarak, doğru davranışlarla, örnek bir tavır sergileyerek, bütün ortamlarda tatlı bir mutluluk havası  estirmelidir. Ona güvenen ona inanan insanlara “Buda olmadı” dedirtmemelidir.

Unutulmamalıdır ki toplumlar içindeki bazı insanların hataları, yanlışları fazla dikkat çekmeyebilir. Ancak bir yöneticinin ki öyle değildir.  Bulunduğu konum ve temsil ettiği yer bakımından  yanlışları, hataları yaptığı kabahatler bir felakete yol açar ve zehirli bir kaynak oluşturur, temsil ettiği topluluğu da  zehirlemeye başlar. Bu zehirlenmeye set çekmek de, denetimle olmalıdır.

Yönetici ve yönetenlerin, hükmedenlerin, gevşeklik oluşturmadan, gündelik hazlara dalmadan, görevlerini unutmadan, bilinçlerini kaybetmeden ödevlerini yapmalıdırlar. Yakın çevreleri de her yaptığını doğrudur diyerek onaylayan şak şakcılar değil, görev ve ödevlerini hatırlatıcı bilinçli insanlar bulunmalıdır. Çıkarlar söz konu olduğunda, diğer insanlardan farklı olarak kendi çıkarlarını değil, temsil ettiği cenahın çıkarlarını düşünmeli, savunmalıdır ki büyük bir lider olsun. Servete, rütbeye, şatafata, rahatlığa vs. göz dikti ise kimse kusura bakmasın bu uzun bir yolculuk olmaz büyüme ve kalkınma hayal olur. Güzel ferah bir ülkede yaşamak istiyoruz.

Bu düşüncelerle  İYİ Parti Konya İl başkanlığı seçiminin hayırlara vesile olmasını, tek amacımızın, ülkemize vatanımıza hizmet olduğunu unutmadan sevgiyle birbirimizi kucaklayacağımız bir sonuç doğurması dileğiyle.

#AZKALDI.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r