Aksaray – Konya karayolunda kaza
94 okunma

Aksaray – Konya karayolunda kaza

Aksaray - Konya karayolunda kaza

ABONE OL
Kasım 23, 2023 15:56
Aksaray – Konya karayolunda kaza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aksaray – Konya karayolu üzerinde seyir halinde ilerleyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Kazada yaralanan sürücüyü, araç içerisindeki köpekler bir dakika bile yalnız bırakmadı.

Konya karayolundan Aksaray’a doğru seyir halinde ilerleyen ve M.A. (51) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak refüje çıktı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparken, yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Kazada araç içersinde bulunan kedi ve köpekleri sahiplerinin başından bir an bile ayrılmayarak ambulansa binmek istedi.

kaza-4.jpg

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan sürücü M.A. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, otomobilde bulunan anne H.A. (83) hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.