Konya fuar buluşmasına ev sahipliği yapacak
113 okunma

Konya fuar buluşmasına ev sahipliği yapacak

Konya fuar buluşmasına ev sahipliği yapacak

ABONE OL
Ekim 4, 2023 16:57
Konya fuar buluşmasına ev sahipliği yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya yine bir fuar buluşmasına ev sahipliği yapacak.

Fuarda takım tezgahları, metal-sac işleme makineleri, tutucular-kesici takımlar, kalite kontrol-ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren sektör liderleri son teknoloji ürün ve hizmetlerini sergileyecek. Konya yine bir fuar buluşmasına ev sahipliği yapacak. Makine sektörünün Anadolu’daki en büyük buluşması MAKTEK Konya Fuarı, Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) iş birliğiyle 11-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası-Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Sürekli gelişen sanayisi ile Anadolu’nun üretim üssü ve ülkemizin KOBİ başkenti konumunda bulunan Konya, makine sanayisinde ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Konya’nın ihracatında birinci sırayı alan ve şehrin endüstriyel profilinde olumlu yönde etki yaratan makine imalat sanayisi, MAKTEK Konya ile önemli iş birliklerine imza atacak. Bükme, katlama, düzleştirme ve yassılaştırma makineleri, makas tezgahları, caka kenet makineleri, kompresörler ve birçok endüstriyel ürün ve hizmet MAKTEK Konya Fuarı’nda yerli ve yabancı ziyaretçiler için görücüye çıkacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.