Fenerbahçe’ye haziran ayında yeni başkan!
116 okunma

Fenerbahçe’ye haziran ayında yeni başkan!

Fenerbahçe'ye haziran ayında yeni başkan

ABONE OL
Şubat 3, 2024 17:29
Fenerbahçe’ye haziran ayında yeni başkan!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, haziran ayındaki başkanlık seçiminde aday olup olmayacağı konusundaki kararını açıkladı. Koç, Türkiye Futbol Federasyonu’nu hedef alan ifadeler kullanırken, sarı lacivertli camiaya ve şahsına yönelik saldırılar düzenlendiğini söyledi. Koç ayrıca, Sadettin Saran’ın adaylık sürecine ilişkin de konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, haziran ayında gerçekleştirilecek seçimli genel kurulda başkan adayı olmayı düşünmediğini duyurdu. Sadettin Saran’ın başkan adaylığı konusunda da konuşan Ali Koç, “İnşallah haziran ayında yeni bir başkanımız ve yönetimimiz olacak.” dedi.

Yüksek Divan Kurulu toplantısında birçok önemli konuya değinen Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarının standart dışı uygulamaları olduğunu ve sarı lacivertli camiaya yapılan saldırılardan bahsetti. Özellikle Suudi Arabistan’da iptal olan Süper Kupa maçından sonra hem kulübe hem de şahsına yönelik saldırılara dikkat çeken Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Divan Kurulu ziyareti sonrası yaşananları anlattı.


Konuşmasının son bölümünde, haziran ayında gerçekleştirilecek başkanlık seçimine de değinen Ali Koç, herhangi bir adayı desteklemediklerini belirtti ve “Bu kararımın Fenerbahçe’nin hayrına olduğuna inanın. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne başkan olacak çok değerli kongre üyelerimiz her zaman vardır, ortaya çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r