Fenerbahçe seçim tamamlandı! Kazanan kim olucak
97 okunma

Fenerbahçe seçim tamamlandı! Kazanan kim olucak

Fenerbahçe seçim tamamlandı! Kazanan kim olucak

ABONE OL
Haziran 9, 2024 14:58
Fenerbahçe seçim tamamlandı! Kazanan kim olucak
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Fenerbahçe yeni başkanını seçiyor: Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı? Fenerbahçe’de tarihi kongrede geri sayıma geçildi. Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın yarıştığı başkanlık seçiminde oy verme işlemi 17:00’de sona erdi. Rekor bir katılımla gerçekleştirilen kongrede 27 binden fazla oy kullanıldı. Açılan sandıklarla birlikte yeni dönemin başkanı belli olacak. Canlı olarak haberimizden aktarıyoruz…

Tarihin en çok katılım gerçekleştirilen kongresine imza atan Fenerbahçe Kulübü’nde yeni başkan belli oluyor. Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın karşı karşıya geldiği tarihi seçimde 27 binden fazla oy kullanıldı. Oy kullanma hakkı olan tam 20 bin üye sandığa gitmedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy verme işlemi tamamlandı. 3 yıl süreyle görev yapacak yeni başkanı belirleyecek oy pusulaları için sayım işlemine geçildi. Ali Koç’a oy veren üyeler sarı pusulayı kullandı, Aziz Yıldırım’ı tercih eden üyeler ise beyaz pusulayla sandığa gitti.

Saat 17:00’de Ülker Stadı’ndaki tüm sandıklar kapatıldı ve sonucu merakla beklenen başkanlık seçimi için geri sayıma geçildi.

AZİZ YILDIRIM’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ: Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet İman, Ahmet Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Mustafa Ömer Topbaş, Emin Selim Akgün, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Savaş Adalet, Berkay Erdim, Tuna Akın.

ALİ KOÇ’UN YÖNETİM KURULU LİSTESİ: Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma Rodopman.

AÇILAN SANDIKLAR VE İLK SONUÇLAR BİRAZDAN…

GÜN BOYU YAŞANAN GELİŞMELER:
Fenerbahçe Kulübü’nün “Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda” oy verme işlemi 17.00 itibarıyla sona erdi.

16:35 Fenerbahçe’de iki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Ali Koç da oy verme işlemlerini tamamladı.

AYKUT KOCAMAN DA OY KULLANDI
Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Aykut Kocaman da oyunu kullandı: “Hayırlı, uğurlu olsun. Çok demokratik ortamda gerçekleşiyor, umarım sonu da öyle olur.”

FENERBAHÇE’DE REKOR KIRILDI
15:20 itibari ile Fenerbahçe olağan seçimli genel kurulunda 22 binden fazla kongre üyesi oy kullandı ve rekor kırıldı. Fenerbahçe’deki bir önceki oy kullanma rekoru 2018 yılında 21 bin 350 oyla kırılmıştı.

13:00 itibari ile 13 bin 739 üye oy kullandı.

12:15 Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de oyunu kullandı ve “Kongre üyesi olduğum Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanlık seçimi için oyumu kullandım. Şimdiden sonuçların Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

11:30 itibari ile 8280 üye oy kullandı.

10:50 – Aziz Yıldırım 46 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

10:00 – Fenerbahçe’de oy verme işlemi başladı. Kapıların açılmasının ardından kongre üyeleri koşarak sandıklarına gitti.

09:10 – Sabah erken saatlerde stadyuma gelen üyeler, uzun kuyruklar oluşturarak kapıların açılmasını bekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r