”Konya da emeği olmayan, mensubu olduğu parti için elini taşın altına sokmamış hazır yiyicilere Konya’nın ihtiyacı yok!” editörden.
  • Konya Objektif
  • Gündem
  • 3.Sayfa
  • ”Konya da emeği olmayan, mensubu olduğu parti için elini taşın altına sokmamış hazır yiyicilere Konya’nın ihtiyacı yok!” editörden.
208 okunma

”Konya da emeği olmayan, mensubu olduğu parti için elini taşın altına sokmamış hazır yiyicilere Konya’nın ihtiyacı yok!” editörden.

'Konya da emeği olmayan, mensubu olduğu parti için elini taşın altına sokmamış hazır yiyicilere Konya'nın ihtiyacı yok!'' editörden.

ABONE OL
Mayıs 5, 2022 12:59
”Konya da emeği olmayan, mensubu olduğu parti için elini taşın altına sokmamış hazır yiyicilere Konya’nın ihtiyacı yok!” editörden.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya da emeği olmayan, mensubu olduğu parti için elini taşın altına sokmamış hazır yiyicilere Konya’nın ihtiyacı yok!

Genel seçimlere doğru ilerlediğimiz şu günlerde, seçim de yaklaşırken ortaya çıkan Millet Vekili adayı arkadaşlardan bahis edeceğim şimdi sizlere.

Aslen Konyalı oldukları için Konya’dan aday olabileceklerini düşünen ve aday olabilmek için Ankara’da kapı kapı gezen ve aday olabilmek için çalışan arkadaşlar. Konya da bazı ilçe teşkilatlarında da gözlemlediğim kadınlı erkekli bu insanlar için, İddia ediyorum ki kendi ilçeleri de dâhil Konya da bildikleri bir tane ilçe yok. Konya da kendi ilçeleri de dâhil seçmenlerin tanımadığı bilmediği insanlar bunlar. Yaptıkları görevler isimlerinin önünde ki sıfatlar mensubu oldukları aileler ve sülalelerin ne önemi var ki bu durumda. Konya bu adayları tanımıyor. Ben tanımıyorum sen tanımıyorsun parti üyeleri tanımıyor delegeler tanımıyor üst delegeler tanımıyor. Tanınmıyorlar…

İyi Partili bir gazeteci olarak İyi Parti özelinde yazıyor olsam da diğer partilerde de durum farklı değil. Konya da emeği olmayan, mensubu olduğu parti için elini taşın altına sokmamış hazır yiyicilere Konya’nın ihtiyacı yok!

Sadece Konya Millet Vekili ünvanı ile Meclise girecek Vekil istemiyoruz. Ak Partinin ve Milliyetçi Hareket Partisinin en büyük sorunu bu değil miydi? Hepimiz şikâyet etmiyor muyduk Konya’yı bilmeyen insanlar Konya’dan vekil oldular ve Konya’nın sorunları ile ilgilenilmiyor diye?

Çorbada tuzu olmayanların, kazana kepçe daldırmasından artık bıktık usandık. Her parti kendi içinde bu aday meselesini, Konya’ya ve partisine hizmet eden ve edecek, Konya’nın ve partililerinin tanıdığı bildiği kişilerden seçmesi gerekir. Kendi özelimiz için söylüyorum, Aksi halde Konya da, seçim zamanı çalışan veya çalışacak bir kişi bile bulamazsınız!

Aday olacağını ümit ederek gezen arkadaşlara da tavsiyem siz önce gidin kendiniz için, en az beş yıllık kapsamlı bir tanıtım gezisine çıkın. Hem de bu arada vatandaş ve partililer sizi tanır sizde gezdiğiniz bölgeleri tanırsınız. Ha bu arada kendi ilçelerinizden başlayın ki, hemşerileriniz size darılmasın!

Altılı masada bulunan bütün partilerin genel merkez yöneticileri ve Genel başkanlarına da buradan sesleniyorum, Aday göstereceğiniz kişileri bu zamana kadar canla başla partinize hizmet etmiş, kişiler arasından seçin, isim unvan, para pul, hesaplarına girmeyin! Bu seçim bizler için ölüm kalım ve var olabilme seçimi, Konya’nın tanımadığı, bilmediği, sevmediği insanları aday göstererek bu zaman kadar emek emek işlenmiş var olan oy potansiyelini elinizle Cumhur İttifakına hediye etmeyin. Umarım etmezsiniz!

Saygılarımla

Gazeteci yazar Tankutalp ALTUNSOY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r