”Uyuşturucu taşıyan polisler, uyuşturucu baronu Savcı!” Gazeteci Yazar Tankutalp ALTUNSOY Yazdı.

ABONE OL
''Uyuşturucu taşıyan polisler, uyuşturucu baronu Savcı!'' Gazeteci Yazar Tankutalp ALTUNSOY Yazdı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ne kadar acı verici bir başlık öyle değil mi!?

Emin olun ben bu başlığı atarken utandım ve çok acı çektim!

Olayı kısaca özetleyeyim ki bilmeyenlerinizde ne diyor bu deli demesin. Adana’dan Konya’ya gelen bir araçta yapılan aramada eroin bulundu, aracın kullanıcısı polis memuru çıkınca olay derinlemesine araştırıldı ve işin arkasından Adana da görev yapan Cumhuriyet savcısı çıktı. En azından bizim bildiğimiz ve veya bize anlatılan bu! Savcıdan sonrası veya savcının üstü var mıdır? şimdilik bilmiyoruz. Sedat Peker’in anlattıkları azmış diyoruz hepimiz. Daha anlatmadığı kim bilir ne var? Veya onun da bilmediği neler var neler belki. Ha bu arada sedat peker bana göre suçlu ve suç örgütü lideri kirli bir şahıs, menfaatler çakışınca konuşmaya başladı, ya değilse vatan sever filan değil!

Ülkenin, kanunların, kurumların cılkı çıkmış durumda, siyasal islamın ülkeyi getirdiği kaos ortada. Soruları çalmayı helal gören bir zihniyetle bu tip savcılar dolduruldu adliyelere. Kim bilir kaç tane pırıl pırıl gencin hakkı yenerek!

Uzun lafın kısası bir an önce Ülkemizi Arap kültüründen kurtarıp gerçek dine geçirmemiz gerekiyor. Allah’ın adına yorum yapan aracılardan insanlarımızı kurtarmanın vakti geldi de geçiyor. Kendi çıkarlarına Allah’ı da alet edip mevki makam elde edenlerin uyuşturucu taşımalarını satmalarını da artık garipsemiyorum.

Biz halk olarak gerekeni yapmadıkça da bu tür olayları duymaya da devam ederiz. Yapılacak ilk seçimde siyasal islam temsilcisi bütün siyasilerden bir an önce kurtulup, normalleşme dönemine girmemiz gerekir kanaatindeyim, ya değilse bu zihniyet bir dönem daha başa gelirse, başımıza gelebilecekleri tahmin bile edemiyorum.

Saygılaımla.

Gazeteci yazar Tankutalp ALTUNSOY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r