”İlk Sayımız çıktı..!, Heyecanlıyız.” Tankutalp ALTUNSOY yazdı.
191 okunma

”İlk Sayımız çıktı..!, Heyecanlıyız.” Tankutalp ALTUNSOY yazdı.

Biz herkesleşmeyeceğiz. Bizim ne sitemizde, ne de Basılı mecmuamızda önünüze her kanalda gelen, gelecek haberler olmayacak. Bu tip haberlerden her şeyden önce biz kendimiz bıkkınız zaten, günü takip edeceğiz, gördüğümüz olumsuzlukları eleştirip, düzelmesine vesile olmaya çalışacağız. Bu sebeple köşe yazısı ve yazarlarına önem veriyoruz. Yazı yazmak isteyen herkese de kapımız açık.

ABONE OL
Nisan 11, 2022 17:51
”İlk Sayımız çıktı..!, Heyecanlıyız.” Tankutalp ALTUNSOY yazdı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“2 aylık emek, bir dünya güven, üç beş çürük elma…Bu yola çıkmadan yüzlerce kişiyle istişare yapmış ve destek sözü almıştım.

En güvendiğim insanlardan, güvensizlik gördüm.” arkamdan, yapamaz, gazete filan çıkaramaz vs.” konuştular.

Gazete çıktıktan sonra da konuşuyorlarmış…

Neyse onlara o ayıp yeter üç beş çürük elmayı bu kadar anlattığımız yeter.

Gelelim delikanlıca verdiği sözün arkasında duran Kurt’lara. Ben ölmeden ölmesinler hep var olsunlar hayatımda. Sürecün başından bu güne hiç yalnız kaldığımı hissettirmediler.

Zaten dünya ne için ki?!

Bir dünya güven değil mi?!

Seven, güvenir sonucunda da güzel bir eser dünyaya gelir. Güvenenlerimiz var olsun.

İlk sayımızdı, ekip yeni bir ekip. Görünen yüz ben olsam da pırıl pırıl Atatürkçü, Milliyetçi genç bir ekibim oldu. Yeni ekip, yeni uyum bazan uyumsuzluğun mükemmelliği…

Dedim ya ilk sayımızdı, hepimiz heyecandan ölecektik neredeyse. Bazı yazım yanlışlarımız, bazı unuttuğumuz köşe yazarlarımızın yazıları olmuş. Ben ekibim adına sizlerden ilk sayının adına af diliyorum. Bir sonraki sayı, ondan bir sonra ki sayı daha da mükemmelleşerek yeni, yeni ve yeni gazetelerimizi çıkaracağız.

Aldığımız tepkiler bence çok iyi, nihayetinde ben de önceden Gazetede çalışmış olsam da ilk defa sürecin başından sonuna işin içinde oldum. Bazan yemek yemeyi unuttuğumdan kısa süreli bayıldığım bile oldu. Malum şeker hastasıyım. Artık herşey kafamızda oturdu, bundan sonra ki sayılarımız bizi yormaz diye umuyorum. Hedeflediğimiz abone sayısına ulaşmayı başara bilirsek gazetemiz yazı bölümlerine de reklam girmeyeceğiz. Umarım bir yılın sonunda bu hedefimize ulaşırız.

Biz herkesleşmeyeceğiz. Bizim ne sitemizde, ne de Basılı mecmuamızda önünüze her kanalda gelen, gelecek haberler olmayacak. Bu tip haberlerden her şeyden önce biz kendimiz bıkkınız zaten, günü takip edeceğiz, gördüğümüz olumsuzlukları eleştirip, düzelmesine vesile olmaya çalışacağız.Bu sebeple köşe yazısı ve yazarlarına önem veriyoruz. Yazı yazmak isteyen herkese de kapımız açık.

Uzun ve yorucu bir süreçti benim için. Başaracağız dedik, hep birlikte sizlerle ve başardık…

Reklam veren, Abone olan, Destek veren, Köşe yazısı yazan herkese müteşekkirim.

Çürük elmalarla da işim olmaz bu saatten sonra. Ne ölüme, ne ölülerine…

İlk sayımız görsel olarak aşağıda.

Sizlerde abone olarak desten verebilirsiniz bizlere.

www.konyaobjektif.com

Konya Objektif Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tankutalp ALTUNSOY

TEL YANLIŞ YAZILMIŞ BASKIDA DOĞRUSU 0505 945 28 52

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r