”eleştiriye tahammülü olmayan sözde! demokratlar” Gazeteci yazar Tankutalp Altunsoy yazdı.
220 okunma

”eleştiriye tahammülü olmayan sözde! demokratlar” Gazeteci yazar Tankutalp Altunsoy yazdı.

''eleştiriye tahammülü olmayan sözde! demokratlar'' Gazeteci yazar Tankutalp Altunsoy yazdı.

ABONE OL
Haziran 16, 2023 16:23
”eleştiriye tahammülü olmayan sözde! demokratlar” Gazeteci yazar Tankutalp Altunsoy yazdı.
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Eleştiriye tahammülü olmayan sözde! demokratlar arkadaşlar öncelikle eleştirilecek hareketler yapmayın o vakit. Yaptığınız her hareket, söylediğiniz her söz en az limitle eleştirilir, ya değilse size ne söylesek az gelir.

Beş yıl boyunca benim gibi size inanmış insanları kendi maddi menfaatleriniz uğruna sattınız. Sattınız diyorum gerçekten sattınız. Millet vekili seçimlerinde hemen hemen bütün illerin bir ve ikinci sıralarını parayla sattınız. biz bunu nereden öğrendik peki, tabi ki de Urfa il başkanının genel merkez binası üzerinde yaptığı basın toplantısından. Daha sonrasında ise başka illerden de benzer söylemlerle istifalar gelince iyice pekişti bizi nasıl sattığınız.

Türkiye geneli hiç bir teşkilat çalışmadı sahada, genel başkan ise çalışıyormuş gibi yaptı. Geçtiğimiz seçimin kayıp edilmesinin en büyük etmeni bu seçimin kazanılabileceğine inanmayan İYİ Parti kurmaylarıdır. Biz bunları seçim önü daha seçim yapılmadan genel merkez yöneticilerine ve bizzat genel başkanın danışmanına ilettik. Kale alınmadık, seçimden sonra anladık ki balık baştan kokmuşmuş da biz bilmiyormuşuz. Şimdi bunları yazıp çiziyoruz diye tehdit ediliyoruz. Kimse kusura bakmasın kimseden korkumuz yok, bildiğimizi de yazmaya devam edeceğiz.

Siyasi tapınıcılara da bir çift sözüm var; ben sizin tanrılarınıza isyan ettim…

Siyaset bu tiranlardan kurtulmadıkça biz asla kendimiz olamayacağız. Bu tiranlar ise kendileri geri çekilmelidirler, gidip torun sevsinler.

Unutmayın #muhalefetyenilenmedenyenemez

#meralakşeneristifa

#kılıçdaroğlu istifa

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Ögeday

    Enflasyonu %200 fırlatanları eleştirebilme cesaretin varmı ? Adaleti yerlerde süründürenleri bir kez osun eleştirebildinmi ? Yolsuzluk yapanları elestirebildinmi,kapatılan dosyaları bir kez bile sorabildinmi?

  • Afet arted

    Eleştiriye açık olmak gerekir


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r