İYİ’lik hareketi Konya’nın her yerinde.
198 okunma

İYİ’lik hareketi Konya’nın her yerinde.

İYİ'lik hareketi Konya'nın her yerinde.

ABONE OL
Nisan 14, 2022 21:39
İYİ’lik hareketi Konya’nın her yerinde.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyaset üstü Allah rızası için yapılan bir hareket.

İyi Parti Konya İl Başkan yardımcısı ve Siyasi işler başkanı Sayın Musa KARTAL gazetemize açıklamalarda bulundu.

Toplam 31 ilçe ve Bir çok STK’lardan gelen talep üzerine 3000’e yakın yardım kolisi ve 200,000tl tutarında alış-veriş kartı dağıttıklarını belirtti.

Bunların haricinde Partili heyetinde, İYİ parti Konya il Teşkilatına gelen Müracaatları değerlendirerek 800 kişilik ihtiyaç sahibi aileye de yardım ettiklerini belirten Kartal, ” Bu iş siyaset üstü bir iştir, Allah rızası için yaptık yapacağız” dedi.

Koliler ve yardım kartları dağıtılırken sadece ihtiyaç sahibi olup olmadığı gözetildi diyen Kartal, o partili bu partili bakılmadı ayrım yapmak sızın , ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarına kolilerimizi bırakarak ayrıldık dedi.

Ne acıdır ki, daha önceki dönemlerde ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için arayan bir çok kişi, bu sene yardım almak istediklerini belirttiler diyen Kartal, Vatandaşımız son 2 senede ailelerini geçindiremez hale gelmiştir, dedi.

20 yıllık Ak Parti iktidarının ülkeyi getirdiği manzara ortada diyen Kartal, elimizden geldiğince çalışarak halka artık bu iktidarın ülkeyi ve ekonomiyi yönetemediğini anlatacağız dedi. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r