Konya İYİ Partide Bayramlaşma coşkusu.
195 okunma

Konya İYİ Partide Bayramlaşma coşkusu.

Konya İYİ Partide Bayramlaşma coşkusu.

ABONE OL
Mayıs 5, 2022 14:34
Konya İYİ Partide Bayramlaşma coşkusu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya İyi Parti İl binası önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine çok sayıda partili katıldı.

Şölen havasında gerçekleşen bayram töreninde konuşma yapan Konya İl Başkanı Gökhan TOZOĞLU: Bu parti ne emeklerle bu zamanlara geldi, herkes korkup İyi Partinin ismini bile zikir edemezken bizler bu mücadelenin içinde ilk günden bu güne kadar durduk. Ne tehditler geldi, geri adım atmadık, ailemizi, işimizi, belki de hayatlarımızı riske attık. Cesurlar hareketini kuran genel başkanımızın arkasında durduk, yanında yürüdük ve bu günlere geldik, dedi.

Bu günlere gelişimizde hepimizin emeği vardır, bu emeklerin disiplinsiz hareketlerle zayi edilmesine de asla müsaade etmeyeceğiz diyen Tozoğlu, disiplinsiz hareketlerde bulunanlara karşı tüzüğümüz neyi gerektiriyorsa onu da ivedilikle yapacağız, seçim satına girdiğimiz şu günlerde birlikteliğimiz ve Genel başkanımıza bağlılığımız her zaman olduğu gibi tamdır. dedi.

Konuşmaların ardından İyi Parti İl binası önünde Partililerin bayramlaşmasından sonra, Parti il binasında da devam eden sohbetlerde partililer birbirleriyle doyasıya zaman geçirdi. Konya Objektif Gazetesi olarak katıldığımız Miting havasında geçen bayramlaşma töreninden bizler de memnun ayrıldık.

Haber Merkezi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r